Novembar
2015.
-
Voćno sirće od divljih jabuka 13.11.2015.
Voćno sirće od divljih jabuka, napravljeno je procesom fermentacije soka jabuke, sorte „Zukva“ bez dodatnih boja i aroma.
-
Domaći sirup kopriva 13.11.2015.
Domaći sirup od kopriva se smatra univerzalnim eliksirom za čišćenje i jačanje krv te prirodnim sredstvom koje liječi anemiju. Riječ je o dom...
-
Rahatlokum s okusom ruže 13.11.2015.
Sam prijevod riječi „Rahatlokum“ značenja „zadovoljstvo za grlo“, najbolje opisuje punoću i prepoznatljivost okusa ove delicije a...
-
Rahatlokum sa sjeckanim orasima 13.11.2015.
Sam prijevod riječi „Rahatlokum“ značenja „zadovoljstvo za grlo“, najbolje opisuje punoću i prepoznatljivost okusa ove delicije....
-
Domaćinska slanina 13.11.2015.
Bilo da volite tanko sječenu ili deblji komad sirove, ništa ne može da zamjeni okus domaćinske slanine. Birana za vas, od najkvalitetnijeg mes...
-
Domaća baklava šljiva 13.11.2015.
Ručno razvijana jufka te tradicionalna receptura domaće baklave od šljiva ostavlja dojam autentičnog okusa.Sastojci: jufka (pšenično brašno ti...
-
Domaća hurmašica 13.11.2015.
S ljubavlju pripremljene domaće hurmašice, savršeno balansiranih okusa.Sastojci: Pšenično brašno tip 400, hidrogenizovana biljna masnoća...
-
Domaći sirup - Drenjak 13.11.2015.
Domaći sirup Drenjak odaje okus odmjerene slatkoće te predstavlja pravu malu oazu zdravlja. Napravljen je od ekstrakata biljaka sa...
-
Uprženi ajvar 13.11.2015.
Uprženi ajvar, sa pažljivo biranim domaćim povrćem, idealan je za one koji cijene zdravu i nutritivno bogatu ishranu te će vas nagraditi svoj...
-
Voćno vino - Divlja kupina 13.11.2015.
Voćno vino, pripremljeno od divljih kupina sa područja Bosne i Hercegovine, plijeni svojom rubin crvenom bojom te purpurnim odsjajem.
-
Domaći sataraš 13.11.2015.
Domaći sataraš, napravljen od probranog povrća, može se koristiti kao gotovo jelo, umak ili odličan prilog uz ostala jela.Sastojci: 34,5% paradajz,...
-
Ukuhani paradajz 13.11.2015.
Ukuhani paradajz, pripremljen je od domaćeg povrća iz vlastitog uzgoja te svojom konzistencijom i punoćom okusa, svakom jelu daje posebnu notu.Sast...