Naslovna > Skip Navigation LinksNovostMain_

Otvorene 3 nove Konzum prodavnice u Sarajevu

05. 08. 2013.

Konzum je u protekloj sedmici otvorio 3 nove kvartovske prodavnice u Sarajevu, na adresi Nurije Pozderca 7, naselje Dobrinja, potom u ulici Hamdije Kreševljakovića 53. na Drveniji i na Dolac Malti, Zmaja od Bosne bb (Socijalno – poslovna zgrada Šipad). Na više od 1.000 kvadrata prodajne površine ove tri novootvorene prodavnice uz raznovrsnu ponudu, kupci će moći obavljati svakodnevnu kupovinu po najpovoljnijim cijenama. U novootvorenim prodavnicama zaposleno je 28 novih djelatnika.

Povodom otvorenja novih prodavnica, Konzum je nagradio prve kupce poklonima, a svaki stoti kupac kupljenu robu dobio je potpuno besplatno. Kupci su mogli uživati u brojnim degustacijama i promocijama i drugim iznenađenjima. 

I u narednom periodu, Konzum nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže koja trenutno broji 155 prodavnica. Do kraja avgusta Konzum planira otvoriti još dvije prodavnice u Sarajevu, na lokalitetu naselja Ciglane i Pionirske doline, kao i nove prodavnice u Livnu i Visokom, u kojima će zaposlenje naći 40 novih djelatnika. Nova otvorenja planirana su i u septembru, kada će biti otvorene još dvije prodavnice u Tuzli te prodavnice u Uskoplju i Posušju.

<< povratak

Copyright Konzum d.d. 2012. Sva prava pridrzana. Izrada stranica: VIPDATA