Sastojci
- 450 g pilećih prsa
- 1 luk
- ulje za wok
- pola vrećice Ledo kineske mješavine
- 165 ml Shan Shi kokosovog mlijeka
- mješavina začina Kotany Asia Wok
- riža Scotti Basmati
Priprema: | 45 min |
---|---|
Broj osoba: | 2 |
Priprema recepta
Luk sitno narezati, zagrijati ulje te dodati luk na vatru i pirjati dok luk ne pocakli.
Piletinu izrezati na sitne kockice i dodati na luk te nastaviti zajedno pirjati. Začiniti mješavinom kineskih začina te zaliti s malo vode i ostaviti da se pirja otprilike pet minuta.
Nakon pet minuta dodati povrće i pirjati još pet minuta. Dodati kokosovo mlijeko i ostaviti sve da se kuha na laganoj vatri još otprilike 15 minuta na laganoj vatri.
Skuhati rižu te na kraju pomiješati s umakom.