Recept pripremio Jadranka Boban Pejić

Sastojci

  • 500 g integralnih spirella
  • 4 l vode
  • pol žličice soli
  • mrkve rezane na kockice
  • 1 šalica svježeg kukuruza
  • 1 šalica trakica kupusa
  • 1 šalica kockica luka
  • 250 g tofua
  • 2 žlice usitnjenog peršina
  • 2 žlice umaka od soje
  • 1 jušna žlica maslinovog ulja
Integralni spirelli s povrćem
Priprema: 35 min
Broj osoba: 4

Priprema recepta

Stavite spirelle u posoljenu kipuću vodu i kuhajte ih 15 minuta.

Pirjajte luk na ulju 2 minute, dodajte kupus, mrkvu, kukuruz, usitnjeni tofu, 1 šalice vode i umak od soje te poklopljeno još pirjajte 8 minuta.

Povrću dodajte spirelle 2 minute prije kraja.

Dodajte peršin i promiješajte.