Recept pripremio Jadranka Boban Pejić

Sastojci

  • 500 g spirella
  • 4 l vode
  • ½ žličice soli
  • 1 žlica margarina
  • 4 mlada luka
  • 400 g tofua
  • 1 žličica češnjaka u prahu
  • ½ žličice soli
  • 4 žlice peršinovog lista
  • ½ šalice vrhnja
  • ¼ šalice naribanog, dimljenog sira
  • ¼ žličice papra
Zapečeni spirelli
Priprema: 35 min
Broj osoba: 4

Priprema recepta

Stavite spirelle u posoljenu kipuću vodu i kuhajte ih 10 minuta.

Procjedite ih te umiješajte margarin, sjeckani luk, tofu, sol i češnjak.

Tjesteninu stavite na uljem premazani kalup te nanesite vrhnje pomiješano s dimljenim sirom i paprom.

Pecite 25 minuta u zagrijanoj pećnici na 180 C.

Ukrasite sjeckanim peršinom.