Sastojci
- 450 gr PIK miješano mljeveno meso
- 500 gr Kplus pasirana rajčica
- 500 gr Kplus taglioni Volim najbolje
- 1 luk
- 1 mrkva
- 2 žlice maslinovog ulja
- sol, papar
Priprema: | 30 min |
---|---|
Broj osoba: | 2 |
Priprema recepta
Stavite taglione kuhati u slanu vodu.
Luk i mrkvu narežite na male kockice.
Zagrijte tavu i stavite maslinovo ulje. Dodajte luk i mrkvu te kad luk poprimi zlatnu boju dodajte mljeveno meso. Malo ga popržite, dodajte malo vode, poklopite tavu i ostavite da se pirja te povremeno pomiješajte.
Nakon 15 minuta dodajte pasiranu rajčicu te sol i papar po ukusu te ostavite da se kuha na laganoj vatri 5-10 minuta.
Taglione posložite na tanjur i prelijte umakom.