Recept pripremio K Plus

Sastojci

  • 450 gr PIK miješano mljeveno meso
  • 500 gr Kplus pasirana rajčica
  • 500 gr Kplus taglioni Volim najbolje
  • 1 luk
  • 1 mrkva
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • sol, papar
Taglioni bolonese
Priprema: 30 min
Broj osoba: 2

Priprema recepta

Stavite taglione kuhati u slanu vodu.

Luk i mrkvu narežite na male kockice.

Zagrijte tavu i stavite maslinovo ulje. Dodajte luk i mrkvu te kad luk poprimi zlatnu boju dodajte mljeveno meso. Malo ga popržite, dodajte malo vode, poklopite tavu i ostavite da se pirja te povremeno pomiješajte.

Nakon 15 minuta dodajte pasiranu rajčicu te sol i papar po ukusu te ostavite da se kuha na laganoj vatri 5-10 minuta.

Taglione posložite na tanjur i prelijte umakom.