• Idi na sadržaj
Najbliža Konzum prodavnica? Odmah iza ugla
080 02 02 03 Besplatni info telefon

Konzum Konzum Konzum

Pretraživanje:
  • Pretraživanje:
  • O nama
    • Natrag
    • O Konzumu
    • Novosti
    • Usluge kupcima
    • Kontakt
    • O nama
      • Natrag
      • Vaše mišljenje nam je bitno
      • Misija i vizija
    • Karijere
      • Natrag
      • Novosti
      • Zaposlenje
      • Ljudski resursi Konzuma
  • AKCIJE
    • Natrag
    • KATALOZI
      • Natrag
      • Tematski katalog 15.05.-01.09.2025.
        od 15.05.2025. do 01.09.2025.
      • Zaključana cijena 1.6.-31.8.2025.
        od 01.06.2025. do 31.08.2025.
      • Katalog 10.6.-23.6.2025.
        od 10.06.2025. do 23.06.2025.
    • SUPER VIKEND
    • EXTRA CIJENE
  • KUPUJ, IGRAJ NEK' TE SREĆA PRATI
  • Pika Kartica
  • RADNO VRIJEME
  • Nagrađivanje
  • Nekretnine
  • KARIJERA
  • NOVOSTI
  • KUPUJ, IGRAJ, NEK' TE SREĆA PRATI
  • 080 02 02 03 Besplatni info telefon

  • O nama
      • O Konzumu
      • Novosti
      • Usluge kupcima
      • Kontakt
      O nama
      Vaše mišljenje nam je bitno
      Misija i vizija
      Karijere
      Novosti
      Zaposlenje
      Ljudski resursi Konzuma
  • AKCIJE
      • KATALOZI
      • SUPER VIKEND
      • EXTRA CIJENE
  • KUPUJ, IGRAJ NEK' TE SREĆA PRATI
  • Pika Kartica
  • RADNO VRIJEME
  • Nagrađivanje
  • Nekretnine
  • KARIJERA
  • NOVOSTI
  • KUPUJ, IGRAJ, NEK' TE SREĆA PRATI
Lagani ljetni ručak: Losos i pasta
  • Komšinica
  • Sezonski okusi

Lagani ljetni ručak: Losos i pasta

27.07.2016.

Losos vole i oni koji tvrde da ne vole ribu. Jednostavno se priprema, a obiluje visokovrijednim bjelančevinama, vitaminima B kompleksa, fosforom i selenom, te omega-3 masnim kiselinama, koje višestruko povoljno djeluju na zdravlje. Idealan je u kombinaciji sa pastom, kao lagani ljetni ručak.

Potrebno:

  •         Losos fileti
  •         maslinovo ulje
  •         sol
  •         limun
  •         omiljena vrsta paste
  •         vrhnje za kuhanje
  •         bijeli luk
  •         parmezan

 

Priprema:

Filete lososa odmrznite, zatim dobro posušite kuhinjskim ubrusom i nasolite. Zagrijte grill tavu sa malo maslinovog ulja, te zapecite filete lososa sa svih strana, a na samom kraju pržite na strani gdje se nalazi kožica, kako bi bila hrskava.

Skuhajte omiljenu vrstu paste, te na maslinovom ulju prodinstajte sitno sjeckani bijeli luk, a kada porumeni dodajte vrhnje za kuhanje, malo soli i pospite rendanim parmezanom. Sjedinite sos i pastu, te servirajte na većem tanjiru, filete lososa aranžirajte sa strane uz limun. Prijatno!

Konzum

O Konzumu
Novosti
O nama
Osnovni podaci kompanije
Kontakt
080 02 02 03 Besplatni info telefon

Copyright Konzum d.d. 2025. Sva prava pridržana.